Informatiemiddag Lelystad Airport

lelystadairportBeste mensen,

Graag willen we u uitnodigen voor de informatiemiddag op 10 februari 2018 over de mogelijke effecten  voor Ede van de opening van het vakantievliegveld  Lelystad Airport. Deze informatieronde vormt een verdieping van en een tegenwicht  tegenover de informatieavond die in september 2017 is gehouden in de Reehorst. De middag wordt ingeleid door wethouder Leon Meijer.

Op deze middag spreken vier deskundigen over de routes van de vliegtuigen, de effecten op het milieu en het besluitvormingsproces.  De informatiemiddag start met en inloop om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

We hebben interessante sprekers uitgenodigd. In korte presentaties wordt verteld over de huidige stand van zaken. Zij zullen ook vragen beantwoorden. Die vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de huidige plannen van de regering, het besluitvormingsproces, de milieueffectenrapportage en de mogelijkheden die er zijn om het tij te keren. Reserveren kan – uitsluitend – via het reserveringsformulier. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen in de Raadzaal is beperkt. Het  programma overzicht vindt U hier

Reserveer nu. In verband met het te verwachten aantal belangstellenden wordt u gevraagd zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Met vriendelijke groet, namens ‘nee tegen laagvliegroutes over Ede’
Elsa Loosjes